Gå med i våra nya klasser för att lära sig konsten att göra desserter!



Upptäck Melbournes konst att göra desserter - Anmäl dig idag!
br>
Efterrätter kan vara ett utsökt sätt att avsluta en måltid. Men de är ofta svåra att göra. Varför inte lära sig att göra desserter? Melbourne har den perfekta kursen för dig, oavsett om du vill baka kakor och bakverk som gåva eller unna dig själv och dina nära och kära. Gå med i graderna av konditorer genom att lära dig hemligheterna för att skapa läckra desserter.
Introduktion till desserttillverkning

Om du precis har börjat, då är vår Introduktion till desserttillverkning klass det perfekta stället att börja. Denna klass kommer att lära sig grunderna i bakning, inklusive temperatur, timing och konsistens. Du kommer att lära dig att grädda och vika, två viktiga tekniker för att göra läckra kakor och bakverk. Våra expertinstruktörer visar dig också hur du kombinerar olika ingredienser för att skapa unika och oemotståndliga öknar. Denna kurs är perfekt för alla som vill ha en djupare förståelse för desserter.
Intermediate Dessert Making

Vill du höja ditt spel? Denna Intermediate Dessert Making klass kommer att hjälpa spirande bagare att förbättra sina färdigheter. Du lär dig avancerade tekniker för att skapa fantastiska desserter. Du lär dig att göra en mängd olika desserter, från mousser och småsaker, till frysta kakor och tortes. Våra instruktörer visar dig hur du använder olika texturer, smaker och temperaturer för att få det perfekta resultatet. Om det är något du vill behärska, då är den här kursen för dig. Denna klass kommer att lära sig hur man gör desserter.

Hur man gör de mest komplexa och invecklade desserterna. Lär dig att temperera choklad, skapa klassiska franska bakverk och dekorera vackert. Våra instruktörer ger dig tips och tricks som kan hjälpa dig att spara pengar och tid i köket. Lär av proffsen

Lär av proffsen

Alla våra kurser undervisas till dig av konditorer med erfarenhet. Våra instruktörer guidar dig genom din kulinariska resa genom att dela med sig av sin kunskap och expertis. De kommer att avmystifiera efterrätt och göra hemligheter och visa dig hur man gör unika och läckra godsaker. Du får också mycket individuell uppmärksamhet under lektionerna för att säkerställa att du får ut det bästa av ditt lärande. Anmäl dig idag

Så om du letar efter en färdighet att lära dig, varför inte ge desserten ett försök? Följ med oss idag för att utforska världen av sötsaker. Våra konditorer ger dig allt stöd och vägledning du behöver för att bli en expert dessertmakare. Vad väntar du på då? Anmäl dig idag och lär dig konsten att göra desserter i Melbourne.