Gå med i våra nya klasser för att lära sig konsten att tårta dekoration i London!



Upptäck tårtdekoration i London! Anmäl dig idag till våra nya klasser!
Våra klasser ger en omfattande introduktion till en värld av tårtdekoration från grunderna till mer avancerade tekniker. Vi täcker ett brett spektrum av ämnen, från att välja rätt ingredienser och utrustning till korrekt kakmontering. Varje klass är uppdelad i segment så att du kan lära dig i din egen takt. Vi erbjuder guidade övningssessioner och granskningssessioner för att se till att du förstår materialet.
Fördelarna med att lära sig Ca

e Decorating

Att lära tårtdekoration ger dig de verktyg och självförtroende som behövs för att skapa vackra tårtor för alla evenemang, från födelsedagar och årsdagar till baby shower och bröllop. Du kommer inte bara att kunna göra fantastiska skapelser utan du kommer också att lära dig olika tekniker och material för att förbättra smaken och presentationen av dina desserter. Anmäl dig till Cake Decorating Classes nu!
På The Sugar Room tror vi att alla är en konstnär och vi strävar efter att erbjuda en stödjande miljö där alla studenter kan utveckla sina färdigheter och lära sig hantverket med tårtdekoration. Du kommer snart att kunna uttrycka din kreativitet genom läckra godsaker med vår praktiska undervisning och erfarna handledare. Registrera dig nu och du kommer att skapa vackra kakor på nolltid!