Njut av de finaste desserterna i centrala London!

Skäm bort dig i centrala London's Finest Dessert Delights!

Londons kosmopolitiska huvudstad är ett matparadis och erbjuder en rad kulinariska läckerheter från hela världen. Men det är också hem för några av världens mest dekadenta och bortskämda desserter, vilket gör det till den perfekta destinationen för dem som gillar sötsaker. Om du vill tillfredsställa ditt begär och skämma bort dig själv med något sött, varför inte ta en rundtur i centrala Londons finaste dessertläckerheter?

Upptäck West End's bästa desserter

West End i London har länge varit känt för sina teatrar, museer och restauranger. Men det är också ett område som ståtar med några av stadens bästa desserter. Från den ikoniska djävulens matkaka på Hummingbird Bakery till den krämiga frusna drömmen om Gelupo gelato – West End är ett utmärkt ställe att börja din efterrätt rundtur i London.

För något verkligt unikt, besök Covent Garden Chin Labs för en otrolig upplevelse. Denna salong är specialiserad på desserter med flytande kväve – med hjälp av de ultrakalla temperaturerna för att skapa läcker glass och sorbet. Eller varför inte prova de lyxiga choux bakverken i Le Choux Bakery?

Besök South Bank för en njutning

South Bank är på väg söder om floden och sprudlar av vacker utsikt, populära attraktioner och bäst av allt, läckra dessertalternativ. Se till att kolla in Lyles Golden Syrup Cafe för några klassiska brittiska godsaker, som klibbig kolapudding, Eton mess och treacle tart.

Dessutom skulle ingen resa till South Bank vara komplett utan att stanna vid den berömda London Eye. Vid basen av landmärket finns en perfekt plats för att unna sig de utsökta macarons i Ladurée. Det är det perfekta sättet att avsluta dagen med en söt, söt godis.

Upptäck Camdens kreativa tårtor

Camden Market är en av Londons mest levande och spännande stadsdelar. Men visste du att det också är hem för några av stadens bästa desserter? För hantverksmässiga kakor och muffins misslyckas Kolibribageriet aldrig med att överraska och glädja med sina uppfinningsrika skapelser.

Och det finns mer än ett bageri i stan – Primrose Bakery är ett annat måste. Med sitt urval av lockande cupcakes, brownies och tårtor är det den perfekta platsen att få din söta fix.

Gå österut för en internationell smak

Brick Lane och dess omgivande områden har blivit alltmer mångkulturella genom åren. Därför är denna del av London nu hem till några av de bästa ovanliga desserterna från hela världen. Ta en tur till China House för traditionella kantonesiska desserter som mango sago och svart glutinost ris.

Eller varför inte bege dig till en av de många indiska restaurangerna i Ruby Lane för en exotisk twist på brittiska klassiker. Prova den utmärkta jalebi – en söt, friterad bakelse serverad med sirap eller honung.

Centrala London erbjuder en mängd läckra desserter för att tillfredsställa alla sötsaker. Oavsett om du letar efter klassiska brittiska godsaker eller något lite mer äventyrligt finns det något för alla i huvudstaden. Så vad väntar du på? Det är dags att unna sig centrala Londons finaste desserter!