Gå med i vår nya klass för att lära dig konsten att göra desserter!

Lär konsten att göra desserter i NYC - gå med i vår nya klass idag!

Om du någonsin har velat lära dig att göra läckra desserter som de du ser i high-end konditorier, missa inte chansen att gå med i vår nya klass: Master the Art of Dessert Making i NYC. Våra erfarna instruktörer är redo att lära dig hur du gör läckra skapelser direkt från ditt eget hem.

Fördelarna med att gå med i en dessertklass

Att lära sig göra desserter är inte bara roligt – det kan också hjälpa dig att spara pengar samtidigt som du fortfarande kan njuta av speciella godsaker. Du behöver inte betala höga priser för fina kakor och bakverk längre. Istället kan du lära dig att göra dem själv så att du kan unna dig utan att bryta banken.

Förutom att spara pengar kommer du också att få värdefulla färdigheter. Våra instruktörer kommer att visa dig rätt tekniker för att göra alla typer av desserter, inklusive kakor, muffins, pajer, tårtor och mer. Du lär dig även att dekorera dina skapelser med vacker glasyr och dekorationer. Oavsett om du är en komplett nybörjare eller en erfaren bagare kommer du bort från klassen med kunskaper och färdigheter som du kan använda i dina framtida bakverk ansträngningar.

Vad du kan förvänta dig av våra klasser

Våra klasser är utformade för att vara både informativa och underhållande. Vi strävar efter att ge en avslappnad atmosfär där eleverna kan ställa frågor och få svar från våra erfarna instruktörer. Var och en av våra klasser undervisas i en serie korta föreläsningar och praktiska aktiviteter, så att du alltid kommer att lära dig något nytt och utmana dig själv.

Varje klass innehåller alla nödvändiga förnödenheter, såsom ingredienser, verktyg och utrustning. Vi ger dig också recept som du kan använda på egen hand hemma, så att du inte behöver oroa dig för att memorera vad du lärde dig. Dessutom får du också en kopia av vår läroplan, så att du kan hänvisa tillbaka till den när som helst efter lektionen.

Våra instruktörer

Vårt team av lärare består av passionerade och erfarna konditorer. De har arbetat på några av de bästa restaurangerna i New York City, och de ägnar sig åt att lära sina kunskaper till blivande bagare. Våra instruktörer kommer inte bara att lära dig grunderna i desserttillverkning, de kommer också att dela med sig av berättelser från sina erfarenheter och ge råd om hur du tar din bakning till nästa nivå.

Gå med oss idag

På Master the Art of Dessert Making i NYC tror vi att alla ska ha möjlighet att lära sig konsten att göra bakverk. Våra klasser är perfekta för dig som vill lära dig att göra läckra desserter, och vi garanterar att du kommer att gå bort från varje klass med nyfunna kunskaper och färdigheter. Så vänta inte längre – gå med oss idag och börja behärska konsten att göra efterrätter i NYC!