Prova vårt nya recept på den perfekta lilla efterrätten!



Prova vårt nya recept för den perfekta efterrätten!

br>
Letar du efter en riktigt läcker dessert att unna dig? Varför inte försöka göra en klassisk småsak om du svarade ja? En liten bit, en brittisk dessert, består av lager av svamp, vanilj och frukt, med grädde ovanpå. Den perfekta biten är full av smak, konsistens och färg. Det är en fröjd att äta. Det krävs inte mycket ansträngning att skapa en liten bit med ett bra utseende och smak. Du kan njuta av denna läckra efterrätt med vår nya lilla lilla.
Vad du behöver för den perfekta Trifle

Innan du börjar göra din Trifle behöver du några saker. För att göra den perfekta biten behöver du:

* 2 paket med färdiggjord svampkaka
* vaniljsmakad vaniljsås
* 2 matskedar kastersocker
* Vilken typ av sylt
* 1 burk fruktsallad
* Vispad grädde
* Mandelflingor (valfritt)

Montera Triflen

När du har alla ingredienser redo är det dags att montera biten. Börja med att skära svampkakan i små kuber. Lägg dem i botten av den stora skålen. Bred sedan ut vaniljsåsen över svampkaksbitarna. När grädden har fördelats jämnt fördelas sylten över grädden.
Lägg till frukt

Därefter kan du lägga till fruktsallad. Häll av sirapen från salladen innan du lägger till den lilla. Efter att frukten har tillsatts, toppa med en generös mängd vispad grädde. Strö om så önskas lite mandelflinga över grädden.

I kylen. Låt smeten svalna några timmar innan servering. Använd en sked för att ta bort småsakerna från skålen när du är klar. Njut! Trifle har varit en klassisk brittisk efterrätt i århundraden. Denna efterrätt kommer att bli en stor succé med vänner och familj på grund av sin krämiga konsistens, söta smak och färgglada presentation. Du kan njuta av en läcker bagatell när du vill nu när du vet hur. Vad väntar du på då? Prova vår nya grej idag!