Njut av Londons nyaste och bästa dessertupplevelse!

Njut av Londons nyaste och bästa dessertupplevelse

Efterrätter håller långsamt på att bli stjärnan i varje måltid, och London är en av städerna som leder denna trend med sitt fantastiska urval av läckra godsaker. Londons pulserande dessertkultur erbjuder ett brett utbud av alternativ, från klassiker till nya och innovativa skapelser. Londons bästa dessertupplevelser kommer att tillfredsställa ditt begär, oavsett om du föredrar klassiska franska konditori eller moderna hantverksbutiker. En av Londons mest ikoniska dessertupplevelser är ett besök på ett av dess många autentiska franska konditori. Dessa konditorier har ett brett utbud av unika godsaker, från traditionella macarons och eclairs till utsökta macarons. Pierre Herme Laduree och Fauchon är tre av de mest populära konditorierna i staden. De visar upp det bästa av franska bakverk. Var och en av dessa platser har en mängd olika desserter som kommer att glädja dina smaklökar. Ett modernare sätt att njuta av Londons desserter är att utforska dess kreativa glasshantverkare. Dessa innovativa platser dyker upp över hela London och erbjuder en mängd unika texturer och smaker. MilkJam Creamery är en av Londons mest populära glassbutiker, tack vare sina unika smaker som korallkörsbär och saltad honungskaka. Soft Serve Society har en mängd olika mjuka serveringskreationer, inklusive creme brulee eller äppelsmulor.
För en mer traditionell dessert upplevelse i London, besök något av stadens bagerier. Från klassiska brittiska favoriter som Victoria Sponge till söt pa

Dessa bagerier har en mängd läckra godsaker, såsom eclairs och croissanter. Te butiker erbjuder en mängd olika kakor och scones.