Upptäck de senaste söta känslorna!

Under det senaste decenniet har Londons matscen blivit allt mer kreativ och livlig. London är full av berättelser om innovativa rätter och nya tolkningar av gamla favoriter. En av dessa nya trender är efterrätt. Staden är nu full av sötsaker tack vare några innovativa konditorer. Många av dessa inspirerar till nya nivåer av gastronomisk kreativitet och sätter nya standarder för desserter. Denna artikel kommer att ta en närmare titt på de senaste desserttrenderna i London och avslöja de nya söta sensationerna som säkert kommer att få dig att saliva. Om du vill uppleva det bästa av London, läs vidare.

Kakor blev vilda

När det kommer till Londons desserttrender är kakor det första att tänka på. Tårtor har alltid varit en favorit bland Londons konditor, från den klassiska Victoria svampen till de överlägsna skapelserna. Vad som är nytt är det stora antalet kakor som finns tillgängliga. Tårtor har nått nya höjder under de senaste åren, från skräddarsydda bröllopstårta till vilda smakkombinationer. br>
En konditor med ett prisbelönt rykte som specialiserat sig på nyckfulla kakor, Peggy Porsche ligger i framkant av denna trend. Hennes unika design har vunnit hennes globala berömmelse. De har ofta ljusa färger och lekfulla former. Porschens kakor kommer att locka och glädja dina smaklökar.

Att skapa läckra chokladgodis. Dessa dekadenta skapelser, som inkluderar klassiker som smälta lavakakor och mer innovativa smaker som rosmarin och citron, kommer att höja din chokladupplevelse. Paul A Young är en av Londons mest kända chokladtillverkare. Paul A Youngs flaggskeppsbutik i Soho är ledande för ett modernt förhållningssätt till traditionell choklad. Här hittar du en mängd olika smaker, inklusive mörksaltad karamelltryffel och jordnötssmörbrownies. Paul A Young har ett brett utbud av läckra godsaker.
Om du är ute efter något annat så har Milk Train det.Denna populära glasssalong erbjuder en mängd unika smaker som alla serveras i extravagant presentation. Milk Train har en mängd olika smaker för att tillfredsställa varje sug.